skip to Main Content
Nog Drie Te Koop!

Nog drie te koop!

De verkoop van de luxe appartementen gaat hard! Er zijn nog maar drie appartementen beschikbaar voor verkoop! Bekijk hieronder welke drie luxe appartementen van Residence Rusthoff u nog kunt kopen.

Appartement 4

De living van dit appartement kent een optimale licht- en zoninval. Appartement 4 ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex en heeft een woonoppervlakte van 133 m². Het appartement is voorzien van een luxe badkamer met aparte wastafels, bad, douche en toilet. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapvertrekken, waarvan één master bedroom en een zeer riante woonkamer met open keuken, kookeiland en bar. Een extra separaat toilet bevindt zich naast de entree.

Appartement 6 [INMIDDELS VERKOCHT]

Dit appartement van 140 m² is erg ruim en ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van het appartementencomplex. Appartement 6 is voorzien van twee royale slaapkamers, een extra separaat toilet en een grote woon/- eetkamer met open keuken, kookeiland en bar. Daarnaast is het appartement voorzien van een zeer luxe en elegante badkamer, waar u volledig kunt ontspannen. Geniet van het overweldigende uitzicht op een groen landschap vanaf uw balkon. Met de 4-seizoenenpui tussen uw living en balkon haalt u buiten naar binnen.

Appartement 8

Appartement 8 heeft een woonoppervlakte van 133 133 m² en ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex. Het appartement beschikt over twee ruime slaapvertrekken, waarvan één master bedroom en een zeer riante woonkamer met open keuken, kookeiland en bar. Ook is het appartement voorzien van een luxe badkamer van badkamerexpert Bouwton.

Bent u geïnteresseerd in één van deze appartementen? Neem dan contact op met Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars.

VERKOOPINFORMATIE
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG Lisse
T. 025 24 19 049

info@wilbrinkvandervlugt.nl
www.onsaanbod.nl

Volg de
ontwikkelingen
online

ONTWIKKELING & BOUW
H&B Bouw bv
Rijksstraatweg 50
2171 AM Sassenheim
T. 025 22 11 382
info@hbbouw.nl
www.hbbouw.nl

Back To Top