skip to Main Content
Nieuwe Optie: Appartementen 4 En 6 Samenvoegen

Nieuwe optie: appartementen 4 en 6 samenvoegen

Er zijn nog een paar luxe appartementen beschikbaar voor verkoop, namelijk: appartement 4, appartement 6 en appartement 8. Aangezien luxe appartementen 4 en 6 zich op dezelfde verdieping bevinden, is het ook mogelijk om de appartementen samen te voegen. Bekijk hieronder de mogelijkheden op de plattegrond van de appartementen samengevoegd.

Ruim, open en modern

Door beide appartementen samen te voegen tot een appartement, ontstaat een ruim luxe appartement met een mooie open living.  Daarnaast kent het appartement een optimale licht- en zoninval doordat het appartement zich aan de voor- en achterzijde appartementencomplex Residence Rusthoff bevindt. Het appartement is voorzien van drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een separate kleedruimte, twee badkamers, techniekruimte, bijkeuken, woonkamer, study en woonkeuken.

Unieke kamer en suite

Er ontstaat een prachtig, ruime living die op verschillende manier ingedeeld kan worden. Met een study, grote woonruimte en woonkeuken met kookeiland en bar. Het samenvoegen van de appartementen zorgt voor een unieke kamer en suite. Hierdoor is de living nog steeds een open ruimte, maar geeft dit toch net die extra unieke touch. 

Prachtige zijtuin

Geniet van het overweldigende uitzicht op een groen landschap vanaf één van de twee balkons. Met de 4-seizoenenpui tussen uw living en balkon haalt u buiten naar binnen. Daarnaast ontstaat door het samenvoegen van de appartementen een indrukwekkende zijtuin. Creëer hier een fijne loungeruimte, zodat u kunt genieten van de mooie omgeving van Residence Rusthoff.

Bent u geïnteresseerd in deze optie? Of in één van de appartementen? Neem dan contact op met Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars.

LET OP! Inmiddels is appartement 6 verkocht, waardoor deze optie komt te vervallen.

VERKOOPINFORMATIE
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG Lisse
T. 025 24 19 049

info@wilbrinkvandervlugt.nl
www.onsaanbod.nl

Volg de
ontwikkelingen
online

ONTWIKKELING & BOUW
H&B Bouw bv
Rijksstraatweg 50
2171 AM Sassenheim
T. 025 22 11 382
info@hbbouw.nl
www.hbbouw.nl

Back To Top