skip to Main Content
Appartementen 4, 8 En 11 Nog Te Koop!

Appartementen 4, 8 en 11 nog te koop!

De verkoop van de luxe appartementen gaat hard! Er zijn nog maar drie appartementen beschikbaar voor verkoop! Bekijk hieronder welke drie luxe appartementen van Residence Rusthoff u nog kunt kopen.

Appartement 4

De living van dit appartement kent een optimale licht- en zoninval. Appartement 4 ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex en heeft een woonoppervlakte van 133 m². Het appartement is voorzien van een luxe badkamer met aparte wastafels, bad, douche en toilet. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapvertrekken, waarvan één master bedroom en een zeer riante woonkamer met open keuken, kookeiland en bar. Een extra separaat toilet bevindt zich naast de entree.

Appartement 8

Appartement 8 heeft een woonoppervlakte van 133 133 m² en ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex. Het appartement beschikt over twee ruime slaapvertrekken, waarvan één master bedroom en een zeer riante woonkamer met open keuken, kookeiland en bar. Ook is het appartement voorzien van een luxe badkamer van badkamerexpert Bouwton.

Appartement 11

Op de bovenste verdieping, onder het dak van het complex, bevindt zich dit penthouse met een woonoppervlakte van 162 m². Appartement 11, gelegen aan de voorzijde biedt u privacy, maar ook de levendigheid van het gezellige centrum van Sassenheim.

Via de entree komt u uit in de ruime woonkamer waar u comfortabel kunt relaxen in uw living. Een open keuken met kookeiland, bar en plaats voor een grote eettafel. Een luxe badkamer met (stort)douche, twee aparte wastafels en een vrijstaand bad. Het appartement is ruim opgezet en met veel oog voor detail afgewerkt. Verder is dit penthouse voorzien van twee riante slaapkamers met extra veel kastruimte. Openslaande deuren bieden toegang tot de royale buitenruimte.

Bent u geïnteresseerd in één van deze appartementen? Neem dan contact op met Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars.

VERKOOPINFORMATIE
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG Lisse
T. 025 24 19 049

info@wilbrinkvandervlugt.nl
www.onsaanbod.nl

Volg de
ontwikkelingen
online

ONTWIKKELING & BOUW
H&B Bouw bv
Rijksstraatweg 50
2171 AM Sassenheim
T. 025 22 11 382
info@hbbouw.nl
www.hbbouw.nl

Back To Top