skip to Main Content

Appartement 11

Derde verdieping
CA. 162 M²
3 kamers
Balkon met uitzicht op het zuidwesten
Eigen parkeerplaats
Eigen berging
Appartement 11
Te koop:
VERKOCHT!
v.o.n.
Beschrijving appartement 11

Op de bovenste verdieping, onder het dak van het complex, bevindt zich dit penthouse met een woonoppervlakte van 162 m². Appartement 11, gelegen aan de voorzijde biedt u privacy, maar ook de levendigheid van het gezellige centrum van Sassenheim.

Via de entree komt u uit in de ruime woonkamer waar u comfortabel kunt relaxen in uw living. In alle rust kunt u de krant lezen of luisteren naar uw favoriete muziek. Een open keuken met kookeiland, bar en plaats voor een grote eettafel. Een luxe badkamer met (stort)douche, twee aparte wastafels en een vrijstaand bad. Het appartement is ruim opgezet en met veel oog voor detail afgewerkt.

Verder is dit penthouse voorzien van twee riante slaapkamers met extra veel kastruimte. Openslaande deuren bieden toegang tot de royale buitenruimte. Dankzij de fantastische ligging van het complex bevindt u zich in het hart van het Sassenheimse dorp en het historische Park Rusthoff.

Voor het opslaan van spullen en het stallen van uw elektrische fiets heeft u een eigen berging binnen in het complex op de begane grond. U parkeert aan de achterzijde van het complex op eigen terrein en op uw eigen parkeerplaats.

Heading

Appartement 11 - Zijgevel
Sfeerbeeld Rusthoff
Sfeerbeeld Rusthoff
Sfeerbeeld Rusthoff
Interesse in appartement 11?Neem nu contact met ons op!

VERKOOPINFORMATIE
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG Lisse
T. 025 24 19 049

info@wilbrinkvandervlugt.nl
www.onsaanbod.nl

Volg de
ontwikkelingen
online

ONTWIKKELING & BOUW
H&B Bouw bv
Rijksstraatweg 50
2171 AM Sassenheim
T. 025 22 11 382
info@hbbouw.nl
www.hbbouw.nl

Back To Top